dafenz3                        dafenz3
     HOME DAF Z3 100E t2a Touring Modelauto's auto's in de familie Gastenboek Onlangs ook nog gezien!

Stalling opruimen

donderdag 21 september 2017

Carl wil de Golf II weer rijdbaar hebben. Deze staat helemaal achteraan in de stalling. Tijd dus om de stalling eens op te ruimen. Kunnen we gelijk kijken of we de auto's net iets handiger kunnen neerzetten, zodat ook het uit de stalling halen van de achterste auto's niet zo veel moeite kost. De Golf I diesel is niet zo makkelijk te verplaatsen. Daar moeten we eerst de rechtervoorrem losmaken, anders wil deze niet rollen. De andere auto's geven minder problemen. Ik haal nog de ontstekingsunit uit de Anglia. Deze moet opgestuurd worden naar Engeland om gereviseerd te worden.


Jetta en Variant staan in het gangpad.


Carl denkt nog even na hoe we de voertuigen straks gaan neerzetten als ook de caravan en de laatste Golfs uit de stalling zijn gehaald.


De 74-er Golf maar helemaal in de hoek. Die rijdt voorlopig toch niet.


De 77-er Golf diesel er maar naast.


Het 'zorgenkindje' van de collectie, de Anglia daar maar naast. Met de nieuwe opstelling kan deze er zo uitgeduwd worden.


De 'nieuwe' Karaat helemaal in de andere hoek.


Ondertussen weeg ik de stalling verder aan.


De Corsair wacht nog (on)geduldig op zijn motor.


Jetta op zijn plek.


En de Golf II daar tussenin.


Tot slot de trouwe groene variant naast de caravan. We houden nu nog twee plekken over. Eentje voor de 'oude' Karaat en eentje voor de Rode Fruitmachine. Deze hoeven echter niet op hun plek, want ze mogen mee naar het Najaarsweekend van de LVWCN.terug terug

   Evenementen:


  2016

  2015

  2014

  2013

  2012

  2011

  2010

  2009

  2008

  2007